De effectiviteit van de werkwijze

Tijdens de trainingen en workshops wordt gewerkt met eenvoudige helpende inzichten en praktische vaardigheden die direct kunnen worden toegepast in de praktijk. Al snel kunnen de positieve effecten hiervan dan ook al worden ervaren.

 

De Sta Sterk Training van Stichting Omgaan met pesten is door het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) opgenomen in de databank onder Effectieve Jeugdinterventies.

 

Keijzer Trainingen heeft in 2010 een licentie gekregen van de Stichting Omgaan met pesten voor het geven van de Sta Sterk Training. Keijzer Trainingen is jarenlang aangesloten geweest bij Stichting Omgaan met Pesten, en bij de Vereniging van Trainers OMP.

 

Centraal bij Keijzer Trainingen staat de persoonlijke aandacht voor de deelnemer, en het oefenen met praktijkvoorbeelden uit het dagelijks leven van deelnemer.

 

 

Keijzer Trainingen komt op locatie, maar heeft ook een eigen trainingsruimte beschikbaar voor de individuele trainingen en trainingen in kleine groepjes.

 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden

 


Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor trainingen, workshops en/of lezingen. Neem dan contact op met Keijzer Trainingen.

  

Jolien Keijzer

Email: info@keijzertrainingen.nl

KvK: 51239639

 

Ga naar het contactformulier

 

 

Vraag de gratis folder aan!