Het ‘gezicht’ achter Keijzer Trainingen

Ik ben Jolien, ik ben 39 jaar en ik woon samen met mijn man en onze dochters in de Overbetuwe, Gelderland. Een aantal jaren geleden ben ik gestart met het geven van sociale weerbaarheids trainingen.

 

Ik ben graag open en direct in communicatie, ik voel mensen goed aan, en ik houd erg van humor. Ik vind het inspirerend om steeds maar weer te kunnen blijven groeien en te blijven ontwikkelen en ik vind het mooi om ook andere mensen daarbij te kunnen helpen en dan juist op een gebied waar mijn kracht ligt: sociale weerbaarheid - zelfvertrouwen - assertiviteit.

 

In 2010 kreeg ik de licentie voor het geven van de sociale weerbaarheidstraining "Sta Sterk Training" van Stichting Omgaan met Pesten, en ik ben als trainer jarenlang aangesloten geweest bij de Stichting Omgaan met Pesten en bij de Vereniging van Trainers. Ook heb ik aan een opleidingsinstituut voor Coaching/Counseling/Conflictbemiddeling gestudeerd en heb daar opleidingen gevolgd en certificaten behaald. Jaren daarvóór in het jaar 2000 ben ik afgestudeerd in Communicatie (HEAO-Communicatie).

 

Nadat ik was afgestudeerd in Communicatie, ben ik allerlei vormen van communicatie in het bedrijfsleven gaan ervaren. Ik heb jarenlang gewerkt in diverse adviserende en begeleidende functies in commerciële bedrijven, mijn laatste functie was Teamleider bij een bankinstelling.

 

Tijdens ruim 10 jaar werkervaring heb ik veel kennis en ervaring opgedaan middels diverse opleidingen en functies. En langzamerhand kwam steeds nadrukkelijker mijn interesse, enthousiasme en specialiteit te liggen op de gebieden van sociale weerbaarheid, assertiviteit en zelfvertrouwen.

 

Wie op deze gebieden goed functioneert, is tenslotte veel beter in staat zijn eigen persoonlijke doelen te realiseren, zijn wensen te laten uitkomen! 

 

Over de tijd heen zijn mijn plannen en inzichten steeds concreter geworden. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van de behoeften die er zijn en wat er aan aanbod nodig is op deze gebieden. Voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen en jongeren! Ik geloof dat met de juiste (preventieve) aanpak en persoonlijke begeleiding in veel gevallen (verdere) problemen voorkomen kunnen worden!

 

Mijn begeleiding is daarom toegankelijk, laagdrempelig. Is effectief, en direct toepasbaar in je eigen leven. Is op de dagelijkse praktijk gericht. En is helder, zodat je goed weet wat je hebt geleerd na een trainingssessie of workshop. En tot slot mag een training ook nog leuk zijn, toch?

 

Ik heb hiervoor het allerbeste gehaald uit de inspirerende opleidingen die ik heb gevolgd en heb daar mijn brede praktijkervaring aan toegevoegd.

En dat is geworden tot een helder, helpend, direct toepasbaar en krachtig concept: Keijzer Trainingen.

 

 

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Keijzer Trainingen

 


Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor trainingen, workshops en/of lezingen. Neem dan contact op met Keijzer Trainingen.

  

Jolien Keijzer

Email: info@keijzertrainingen.nl

KvK: 51239639

 

Ga naar het contactformulier

 

 

Vraag de gratis folder aan!