Over Keijzer Trainingen

Keijzer Trainingen geeft trainingen, workshops, lezingen op het gebied van sociale weerbaarheid, zelfvertrouwen, omgaan met pesten en assertiviteit.

 

Keijzer Trainingen richt zich op kinderen, jongeren, jongvolwassenen. En niet te vergeten ook op hun ouders, met bijvoorbeeld workshops en/of lezingen over sociale weerbaarheid voor hun kind. Want hoe kun je je kind nu bijvoorbeeld helpen om zich meer sociaal weerbaar op te stellen?

 

De trainingen worden individueel en ook in groepsverband aangeboden, waarbij veel aandacht is voor de eigen persoonlijke praktijksituaties van de deelnemer. Daarmee wordt ook bewust geoefend in de trainingen, om de training zo goed mogelijk te laten aansluiten op het dagelijkse leven van de deelnemer. 

  

Centraal bij Keijzer Trainingen staat de persoonlijke aandacht voor de deelnemer. Trainingen, workshops en lezingen worden op aanvraag zomogelijk ook op maat gemaakt.

 

Keijzer Trainingen komt op locatie, maar heeft ook een eigen trainingsruimte beschikbaar voor de individuele trainingen en trainingen in kleine groepjes.

 

Neem contact op voor meer informatie

 


Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor trainingen, workshops en/of lezingen. Neem dan contact op met Keijzer Trainingen.

  

Jolien Keijzer

Email: info@keijzertrainingen.nl

KvK: 51239639

 

Ga naar het contactformulier

 

 

Vraag de gratis folder aan!